Dansschool Wesseling
Den Haag

Salsa Cubana lessen

Lesrooster

Iedere 4 weken nieuwe cursussen op dinsdagavond vanaf 19:00 uur. Voor aanmelden en meer informatie klik hier.
SalsaMania huurt onze tweede zaal en contact en inschrijven gaat via hen. De lessen worden niet door Dansschool Wesseling Den Haag gegeven.

Deze lessen worden aangeboden door Nelson van Salsa Mania. Alle contact en informatie gaat via Nelson.

Over Nelson

Nelson John Tremus is oprichter van de Salsa Cubana Dans School “Salsamania” en geeft Salsa Cubana lessen en fitness lessen o.a. in onze Dansschool Wesseling Den Haag.

Nelson is in 1978 geboren in Caracas te Venezuela. Begonnen als econoom, maar zijn passie voor dansen en muziek bleek groter. Nelson heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het lesgeven van de Cubaanse Salsa. Eerst in Venezuela, later in Curaçao en sinds 2022 in Nederland.

Hij is een zeer ervaren en veelzijdige danser, choreograaf en muzikant.
Nelson is geïnspireerd door zijn muzikale vader en door artiesten zoals Oscar D'Leon, Porfi Baloa, Los VanVan, Irakere, Klimax, Habana de Primera, Tony Succar, Los Bee Gees, Michael Jackson en nog veel meer.

Nelson is een specialist in muzikaliteit, aangezien hij diverse muziekinstrumenten bespeelt en zanger is.
Het bevrijdende gevoel van muziek en dansen, het begrijpen ervan en het op een bijzondere manier beleven ervan, inspireerde Nelson om dit met anderen te delen en te leren.

Muziek en dansen is gerelateerd aan bijna alles in het leven, waardoor we met iedereen een betere verbinding kunnen hebben.
Voorts is Nelson reeds tientallen jaren een gepassioneerde integrale fitness- en welzijnsinstructeur. Nelson heeft kennis en ervaring in alles wat te maken heeft met klassikale lessen, lichaamsbeweging, voeding en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s.

De lessen van Nelson zijn veelzijdig, dynamisch en vrolijk.